Päivä Jaguarin kanssa Marbellassa

Jaguar

Hieman erilaista postausta tällä kertaa, sillä haluan kertoa yhdestä lomapäivästä Marbellassa, kun vuokrasimme Jaguarin Hertziltä ja lähdimme kiertämään Marbellaa yhdessä tyttökaverini kanssa. Tämä automatka oli kaikintavoin unohtumaton, sillä vuokraamani auto oli aivan mahtava. Kaikki toimi juuri niinkuin pitääkin ja ajaminen tuntui todella helpolta. Lisäksi matkasta tuli vielä entistä unohtumattomampi, sillä pitkän suunnittelun jälkeen sain kysyttyä tyttökaveriltani, ”haluaako hän viettää loppuelämän yhdessä kanssani” ja vastaukseksi sain kyllä, eli 14.6. menimme kihloihin ja avioitumista olemme miettineet kesälle 2019, joten hääsuunnittelu on täydessä tohinassa.

Lisää autosta, jonka vuokrasimme. Käytössämme oli siis Jaguar F-sarjan uutuusauto. F -sarjahan on tunnetusti Jaguarin sporttisarjaan kuuluva. Kuten Jaguar sivusto kertookin kyseessä on tehokas. Ketterä sekä erottuva auto, mikä piti paikkaansa 100%:sti. Kyseinen auto on rakennettu helposti reagoivaksi ja siitä on haluttu tehdä myös hienostunut ulkomuodoltaan. Kyseisestä autosta löytyy 575 hv moottori sekä kevyt alumiinikori. Lisäksi autoon on laitettu todella kehittyneet ajoteknologiat, mitkä tekivät Marbellan kaduilla ajamisesta entistä helpompaa. Tämä loi todella kivan ajokokemuksen, joka todellakin herätti minut eroon. Toivon, että jonakin päivänä minäkin saisin kyseisen auton itselleni, jotta pääsisin nauttimaan niin mukavista kilometreistä, jotka ajelimme Marbellasssa.

Marbella

Sitten hiukka enemmän siihen, missä ajoimme ja mitä näimme. Tosiaan halusimme tutustua Marbellaan ja sen ympäristöön hieman enemmän, joten siitä syystä vuokrasimme kyseisen auton päiväksi. Pakkasimme tavarat mukaan aamulla kello 8. Ensimmäisenä ajoimme Marbellan Old Quater  nimiseen paikkaan, jossa söimme aamiaista paikallisessa kahvilassa. Tämä paikka huokui aivan ihanaa Espanjalaista tunnelmaa. Kun saimme vatsamme täytetty croissanteilla ja churroilla, jatkoimme matkaamme seuraavaan kohteeseen, joka oli Puerto Cabopino Beach and Marina. Siellä pulahdimme uimaan ja renouduimme hetken ennen autoon uudelleen hyppäämistä. Tämän jälkeen ajoimme Almeda Parkkiin, jossa esitin aikaisemmin kertoman kysymyksen, puiston suihkulähteen luona. Tämän jälkeen suuntasimme nokkamme kohti Perto Banus Marinaa, jossa halusimme lounastaa pikkuisen paremmin, sillä olihan meillä aihetta juhlistaa kihlautumista. Buerto Banus Marinasta löysimme aivan mahtavan ruokapaikan, jossa söimme kolmen aterian lounaan. Lounaan jälkeen päätimme vain ajaa sinne minne fiilis vie ja tätä teimmekin seuraavat viisi tuntia. Tämän viiden tunnin aikana näimme aivan mahtavia maisemia ja koimme sellaisia elämyksiä, että parempaa ei voisi toivoa.

Nyt tiedän, että seuraavalla matkalla meinaamme tehdä saman. Olemme siis varanneet matkan alku syksylle. Silloin matkakohteena on Italia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *