Maailman kalleimmat autot

Tässä artikkelissa haluamme käydä läpi tämän hetken maailman kalleimmat autot, jotka ovat listattuna tällä hetkellä. Näihin yksilöihin ei tavallisella tallaajalla varaa ole, vaan näitä varten ostajan pitäisi olla vähintään miljonääri. Niitä on kuitenkin aina yhtä mukava tutkia ja katsella, joten nauttikaa ja ihmetelkää. Tässä tulevat maailman kallemmait autot 2018.

trevita

Ykkösenä ruotsalainen Koenigsegg CCXR Trevita

Maailman kalleimmaksi automalliksi on valittuna tällä hetkellä upean kaunis yksilö. Tätä mallia on olemassa vain kaksi kappaletta. Kyseinen auto on ruotsalaisen Koenigsegg tehtaan valmistama ja sillä on hintaa jopa 4.341.210 euroa.

Koenigsegg on ruotsalainen superautojen valmistaja, ja sen perustajana tunnetaan Christian von Koenigsegg vuonna 1994. Tarkoituksenaan Von Koenigsegg koitti valmistaa superauton, joka perustuu Formula 1 -teknologiaan ja joka kilpailisi suorituskyvyltään maailman nopeimpien autoyksilöiden kanssa. Koenigseggin huippunopeus voi nousta jopa 433 km/h ja se onkin maailman nopein sarjavalmisteinen auto.

pagani

Kakkospaikan vie Pagani Huayra BC

Tämä italian kaunokainen on myös urheiluautojen kermaa. Maksiminopeus autolla on 370km/h ja se pystyy kiihtymään 0-100 kmh vain 2.8 sekunnissa. Huayra on vastaanottanut loistavia arvosteluita näyttelyiden historiassa. Paganin eksklusiivisen auton hinta nousee jopa 2.327.246 euroon saakka.

aston martin

Kolmosena komeilee Aston Martin DB10

Suurimpien autolehtien mukaan Aston Martin on ollut synonyymi James Bondille jo 50 vuoden ajan. Tämä auto kuuluu myös maailman ekskluusivisien autojen kastiin. DB10 mallin on suunnitellut Aston Martinin tiimi ja malleja löytyy maailmasta vain kymmenen kappaletta. Hintaa kauneudelle on kertynyt jopa 3.070.175 euroa.

Aston Martin on brittiläinen urheiluautojen valmistaja ja se on perustettu vuonna 1913 Lionel Martinin ja Rober Bamfordin toimesta. Niinkuin jo aiemmin mainitsimme, Aston Martineja on nähty Bond-elokuvissa päähenkilöiden ajaessa niillä. Esimerkkinä elokuvassa Kuolema saa odottaa James Bond ajaa Aston Martin-autolla.

lamborghini

Neljäs sija menee upealle Lamborghini Venenolle

Kaikki ovat varmasti kuulleet Lamborghinista, ja Veneno rakensikin upean, eksklusiivisen yksilön juhliakseen Lamborghinin 50 vuotis syntymäpäivää. Auto kiihtyy 2.9 sekunissa 100 kilometriin ja se on ollut maailman kallein auto aina sen julkaisupäivästä saakka. Hintaa kyseisellä upeudella on jopa 4.027.927 euroa.

lykan

Viidentenä esittäytyy W Motors Lykan Hypersport

Fast & Furious leffoissa nähty huippuauto on kolmanneksi kallein auto koko maailmassa. Autoja on koko maailmassa. Auto erottuu saksimaisilla ovillaan ja se huokuu tulevaisuuden tunnelmaa. Tällä autolla on kertynyt hintaa jopa 3.043.322 euroa.

ferrari f60

 

Kuudenneksi sijoittui Ferrari F6o America

Ferrari juhlii myös syntymäpäiviään, mutta 10 vuotta enemmän kuin Lamborghini. Tämä 60 vuotias upeus perustuu F12 Berlinettaan ja sitä on luotu vain 10 eri malliin. Amerikkailaisella teemalla varustetulla Ferrarilla on avokatto ja koko paketin hintaa kertyy 2.237.737 euroa.

Näihin autoihin monilla ei ole varaa, mutta kyllähän niitä kelpaa aina katsella! Toivottavasti nautitte näistä upeuksista ja nähdään taas ensi kerralla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *