Säästövinkit Ferrarin ostoon

säästäminen

Olen tehnyt tutkimusta Ferrarin omistajista, ja on käynyt ilmi, että suurin osa heistä onnekkaista ihmisistä, jotka omistavat tämän punaisen pahoilaisen, ovat täysin tavallisias pulliaisia, jotka käyvät palkkatöissä, ja ovat raataneet sen eteen, että saavat Ferrarin omakseen. Ei ihan jokaisella palkkatyöläisellä tietenkään ole varaa ajella Ferrarilla, mutta ahkeralla säästämisellä, jaa hyväpalkkaisella työllä, voi saada jo paljon aikaan. Ihan uudesta Ferrarista monen on turha haaveilla, mutta vanhempikin varmasti kelpaisi! Minulla on tapana sanoa, että kaikki on mahdollista, jos sitä vain tarpeeksi haluaa. Olen itse alkanut säästää omaa Ferraria varten, jo noin kymmenisen vuotta sitten. Haluaisinkin nyt jakaa parhaimmat vinkkini siihen, miten pitkän linjan säästämisessä voi onnistua, sillä olen itse onnistunut kokoamaan jo sievoisen summan rahaa, täysin samoja vinkkejä käyttämällä! Toivottavasti niistä on apua muillekin omasta Ferrarista haaveileville, sillä voisiko rahoilleen parempaa kohdetta keksiä!

  • Perusta säästötili. Jos sinulla on selvä säästökohde tiedossa, kuten uusi auto, perusta sitä varten uusi säästötili, johon siirrät rahaa kyseistä kohdetta varten.
  • Tee säästämisestä säännöllistä. Onnistuneen säästämisen avain on ehdottomasti säännöllisyys. Kun siirrät joka kuukausi tietyn summan rahaa säästötilillesi, säästösi karttuvat helposti ja vaivattomasti, kuin huomaamatta. Kannattaa laittaa sopiva summa automaattisena tilisiirtona menemään säästötilille kuukausittain.
  • Valitse tarpeeksi pieni summa, josta voit luopua varmasti kuukausittain, ja keskity halutessasi säästämään lisää niin, että siirrät kuukauden lopussa ylimääräiseksi jääneet rahat, myös säästötilillesi. Siten voit vauhdittaa säästöjen karttumista entisestään.
  • Tee vuoden alussa suunnitelma säästämiselle, jos tiedät millaiset tulosi ja menosi, tulevat suunnilleen olemaan seuraavan vuoden aikana. Toki yllättäviä menoja tulee aina, mutta niille tulisi säästösuunnitelmasta huolimatta olla tilaa kuukausittaisessa palkassasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *